Корективна Гимнастика Позитива

Корективна Гимнастика Позитива нуди внимателно дизајнирана и индивидулна програма од вежби, прилагодени на возраста, способностите и потребите на лицата. Овие специјализирани вежби ја подобруваат силата, ја зголемуваат енергијата, самодовербата и овозможуваат добра основа за долг животен век.

Искусете ја моќта на нашите масажи: медицинска масажа која ги намалува болните точки во телото и ја подобрува циркулацијата, како и релакс масажата која ве ослободува од напнатоста и стресот и ви нуди посебно чувство на опуштеност