Полуиндивидуален програм

За да ги подобриме услугите и да постигнеме подобри резултати, воведовме полуиндивидуални програми кои подразбираат комплетна посветеност на физиотерапевтот и потполна контрола на клиентот. На секој од нас му треба повеќе или помалку внимание додека вежбаме. Наше правило е дека терапевтот им посветува исто толку внимание на

Read more

Индивидуален програм

Како најбрзо да ја решите состојбата и болката на ‘рбетниот столб ? Одговорот е индивидуален пристап. Со индивидуален третман, терапевтот е целосно посветен на вас. Загарантирано е да ги направите сите корективни вежби совршено прецизно и максимално. Сколиоза, кифоза, болки во долниот дел на грбот, болка во

Read more

Програма за во група

Програмата вклучува работа во група од 5-7 лица. Врз основа на прегледот на постуралниот статус, создаваме програма за вежбање за секој поединец. Се прават вежби за ишијас,дискус хернија, дископатија, лумбоишијалгија и слични состојби поврзани со лумбален дел. Оваа програма вклучува корективни вежби 3 пати неделно, кои траат

Read more

Naslov objava ovde 4

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not

Read more

Naslov objava ovde 5

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not

Read more