ЗА НАС

Нашата мисија е да ви овозможиме високо квалитетна програма на вежби за тело во позитивна и релаксирана атмосфера со цел да го подобрите своето здравје и здравјето на вашето тело кое претставува основа за здрав дух и долг живот. МИСИЈА Корективна Гимнастика Позитива нуди внимателно дизајнирана и

Read more